Snoepjesinpakkerij Snoepjesinpakkerij
Snoepjesinpakkerij
Sinds 1997 wordt er van september tot ongeveer eind februari door een groot aantal mensen inpakwerk gedaan in het Hervormd Centrum. Het inpakwerk is zeer afwisselend, afhankelijk van het seizoen. Het doel is twee-ledig: geld verdienen voor de kerk maar vooral gezellig samen zijn. De inkomsten zijn voor de extra dingen die nodig zijn in de kerkelijke gemeente. De ervaring heeft geleerd, dat wanneer mensen een keer geweest zijn, ze het niet meer willen missen! We werken normaal gesproken op: woensdag van 9.00-12.00 uur en van 13.30-16.30 uur en donderdag van 9.00-12.00 uur. 

Ons inpakseizoen dat in september zo goed en veilig mogelijk begon, moesten we helaas in december beëindigen vanwege de aangescherpte coronamaatregelen. Op dit moment heeft de fabriek ons laten weten, dat wanneer de maatregelen zouden versoepelen er helaas dit seizoen geen werk voor ons meer is.
Een aantal maanden geleden is de rand op de preekstoel en de knielbank voorzien van nieuwe bekleding. De kosten hiervan heeft de snoepjesinpakkerij voor haar rekening genomen. We hopen dat onze medewerkers gezond mogen blijven en als de omstandigheden het toelaten hopen we in september weer aan de slag te gaan.

Voor vragen kunt u contact opnemen met Anneke van Dam. 

 

 
terug