Snoepjesinpakkerij Snoepjesinpakkerij
Snoepjesinpakkerij 
Sinds 1997 wordt er van september tot ongeveer eind februari door een groot aantal mensen inpakwerk gedaan in het Hervormd Centrum. Het inpakwerk is zeer afwisselend, afhankelijk van het seizoen. Het doel is twee-ledig: geld verdienen voor de kerk maar vooral gezellig samen zijn. De inkomsten zijn voor de extra dingen die nodig zijn in de kerkelijke gemeente. De ervaring heeft geleerd, dat wanneer mensen een keer geweest zijn, ze het niet meer willen missen! 

Het inpakwerk is sinds kort weer gestart!

Hoera, we kunnen eindelijk weer aan de slag. De Eljo heeft laten weten dat ze weer plak- en inpakwerk voor ons heeft. We starten D.V. 2 november in de multiruimte van het Hervormd Centrum. Alles onder voorbehoud van eventuele maatregelen die er kunnen komen als corona weer meer de kop op steekt.
 
De werktijden:
Woensdag van 9 -12 uur en van 13.30 - 16.30 uur.
Donderdag van 9 - 12 uur.
 
De vaste medewerkers hebben persoonlijk al bericht van ons ontvangen, maar we kunnen uw hulp ook heel goed gebruiken. Komt gerust eens kijken, dan kunt u zien hoe leuk het is. Het zou ook fijn zijn als ons groepjes chauffeurs versterking krijgt. Het gaat om de voorraad in IJsselstein op dinsdag te gaan halen en op vrijdag weg te brengen met onze mooie aanhangwagen. Hoe groter de groep hoe minder u aan de beurt bent. U zorgt voor een auto met trekhaak en wij zorgen voor een prachtig gesloten aanhanger.

U kunt zich aanmelden bij Annette de Vries of Anneke van Dam

 

 
terug