Bazaar Bazaar

Online Kerst draaiavond op vrijdag 16 december 

Na rijp beraad hebben we als bazaarcommissie moeten besluiten ook dit jaar de bazaar online te houden. Dit omdat we willen voorkomen dat als alles klaar staat, zoals u gewend was, we alles moeten cancelen wanneer corona weer de kop opsteekt.

Je kunt deze online draaiavond meekijken op Youtube bij Kerkgebouw10 Heukelum. Het zou fijn zijn als je zich daar aanmeldt als abonnee. Dat is gratis, maar is nodig om goed te kunnen uitzenden. 

We beginnen 16 december om 19.00 uur. Voor meer gegevens om online mee te kijken, kun je de website
en de Facebookpagina in de gaten houden. We zullen in de week voor de online draaiavond de gegevens bekend maken.
 
Je koopt de loten en wij zorgen voor de prijzen, die allemaal in teken staan van de kerstboodschappen: levensmiddelen, gourmetschotels, rollades, taarten, fruit, kerststollen en flessen wijn.
De loten kosten € 5,00 per lot. Per ronde mag je maximaal 5 loten kopen (dit is dan maximaal € 25,00 per ronde). Per ronde maak je 15x kans op een prijs. Bij veel belangstelling maken we extra rondes. 

Voorbeeld: Je koopt 3 loten per ronde. Dit kost dan € 15,00 per ronde. Bij het kopen van 5 rondes komt het dus uit op € 75,-

Hoe gaat het dan in zijn werk:
Via deze link kom je bij een vragenformulier. Door het invullen van de vragen in het formulier, koop je de loten. Je kunt het bedrag van de loten daarna overmaken naar bankrekeningnummer NL76RABO 0304 0639 08 t.n.v. Diaconie N.H. Kerk Heukelum t.a.v. kerstloten of je betaalt contant bij Nicole van Haarlem, Groeneweg 20. Na de betaling krijgt u in de laatste week van ons uw loten via de mail of app. De achtergrond van de loten is tevens ook de kleurronde die wij dan spelen. De loten zijn tot/met donderdagavond 8 december te bestellen.
Het is niet noodzakelijk dat je de hele avond blijft kijken, want zodra je een prijs gewonnen hebt, laten wij dit later weten via de mail, app of telefoon. De prijs kun je op zaterdagmorgen 17 december op een tijdstip die wij hebben doorgegeven ophalen in het Hervormd Centrum.

terug