Dinsdagavondclub

Dinsdagavondclub
Dinsdagclub
Houd jij van knutselen en ben jij tussen de 8 en 11 jaar? Kom dan op dinsdagavond naar de club.

Jongens en meiden ...... iedereen die van gezelligheid houdt, is van harte welkom. Je mag ook je vriendjes meenemen. We doen samen heel veel fijne dingen, maken leuke werkjes, doen spelletjes en er is tijd om even lekker te kletsen. En elke clubavond gaan we met iets moois naar huis dat we zelf hebben gemaakt. 

De knutselclub is in het Hervormd Centrum en het kost €1,00 per keer. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Wil Papenhuijzen
 
Zondagavondgroep

Zondagavondgroep
Zondagavondgroep
Voor jongens en meiden vanaf een jaar of vijftien, zestien is er de zondagavondclub. Je bent van harte welkom. 
Eén keer per maand gaan we op zondagavond gezellig met elkaar koken en eten. Dit kan plaatsvinden bij een van de leiders thuis of bij een van de jongeren. Maar we vinden het ook leuk om uitgenodigd te worden door gemeenteleden en dan daar met elkaar te koken en te eten. Op die manier kunnen we heel ongedwongen in gesprek komen met elkaar en van elkaar leren. 
Verder willen wij met elkaar verschillende activiteiten ondernemen zoals film kijken, kanoën op de Linge, kampvuur maken en jeugddiensten bezoeken. Gezelligheid, verdieping en nog veel meer…dát is de zondagavondclub.

De eerste avond is op zondag 20 november vanaf 18.30 uur in het Hervormd Centrum.

Contactpersoon is Rob van Middelkoop.