Kerk

Kerk
Kerkgebouw | Torenstraat 1 Heukelum

In het kerkgebouw worden natuurlijk de wekelijkse kerkdiensten en bijzondere diensten gehouden. Bij geschiedenis kun je meer lezen over de rijke historie van onze kerk.

Naast kerkdiensten worden er ook concerten gegeven in dit gebouw vanwege de prachtige akoestiek en het bijzondere historische Bâtz orgel uit 1779. Het is mogelijk om het kerkgebouw te huren voor bijvoorbeeld een bruiloft, uitvaart of een concert. Neem daarvoor contact op met Jan Kramer.

 
Hervormd Centrum

Hervormd Centrum
Hervormd Centrum | Torenstraat 10 Heukelum

In het Hervormd Centrum worden normaal gesproken allerlei activiteiten en samenkomsten georganiseerd. Jongeren komen hier samen voor de kindernevendienst en clubs of catechesatie. In het Hervormd Centrum zijn er ook koffie ochtenden, wordt er inpakwerk gedaan en worden er vergaderingen en gemeenteavonden gehouden. In verband met de maatregelen rondom het coronavirus liggen helaas de meeste activiteiten stil. 

Voor het gebruik of huur van het Hervormd Centrum kun je terecht bij Annette de Vries - Versluis.

 

 
Pastorie

Pastorie
Pastorie | Ringovenlaan 19 Heukelum

Onze gemeente heeft het woonhuis aan de Ringovenlaan 19 aangekocht als nieuwe pastorie. Het is een ruime 2 onder 1 kapwoning en het pand verkeert in een goede onderhoudstoestand. Per 1 september 2021 is deze nieuwe pastorie in het bezit van onze gemeente en de sleutels van de voormalige pastorie zijn per augustus 2021in handen van de nieuwe bewoners.
 
Door deze transacties zal de kerk haar financiële reserves kunnen aanvullen en zo beter bestand zijn tegen eventuele financiële tegenvallers in de toekomst.

De nieuwe pastorie wordt op dit moment opgeknapt en klaargemaakt zodat een nieuwe voorganger er t.z.t zijn of haar intrek in kan nemen.