kindernevendienst kindernevendienst
Kindernevendienst
In deze coronatijd is de kindernevendienst voor kinderen van 4 t/m 9 jaar tijdens de kerkdienst in het Hervormd Centrum. 

We beginnen met het digitaal kijken naar het kindermoment in de kerkdienst. Daarna wordt het Bijbelverhaal verteld op het niveau van de kinderen. We proberen daarbij zoveel mogelijk interactief de kinderen te betrekken. We zingen leuke liedjes en maken een leuk knutselwerkje over het thema. Het belangrijkste is dat de kinderen met een warm gevoel naar huis gaan.

 
Jongerendienst Jongerendienst
Jongerendienst
In deze coronatijd is de jongerendienst voor tieners vanaf 10 jaar tijdens de kerkdienst in het Hervormd Centrum. 

Bij binnenkomst is er even ruimte voor gesprek en een potje darten of tafelvoetbal. Als de kerkdienst begint kijken we het begin even digitaal mee, zodat we ook verbonden met de kerkdienst zijn. Daarna lezen we met elkaar de bijbeltekst en bespreken we welke boodschap we hier voor onszelf uit kunnen halen en wat God aan ons wil vertellen. Soms doen we een (interactieve) quiz of we maken een werkblad. Het belangrijkste is dat de jongeren met een goed gevoel naar huis gaan en dat we dat we op een fijne manier over het geloof in gesprek zijn geweest.