ZWO nieuws ZWO nieuws
Lees hieronder het laatste nieuws van de ZWO: 

Offerschaal
De opbrengst van de offerschaal in de maanden juli en augustus heeft het mooie bedrag van € 669,-opgehaald, bestemd voor Bridge to Light.
De offerschaal bij de uitgang van de kerk is in oktober nog bestemd voor African Hands. Wilt u wat meer lezen over de projecten, bezoek dan eens de website www.african-hands.nl
Thuis kunt u een gift overmaken naar rekeningnummer NL 72 Rabo 0304 0527 28 t.n.v. Diaconie Hervormde Gemeente Heukelum o.v..v. African Hands.

 

Nieuwsbrief Bridge to light
Lees hier de nieuwsbrief van augustus 2021.

Opbrengst Spaardoosjes 40-dagen tijd
Ondanks dat het lastiger/bijna niet mogelijk was om de spaardoosjes uit te delen, zijn we heel blij dat er een prachtig bedrag bij elkaar is gespaard van € 603,- Dit bedrag zal gaan naar ons jaardoel ST. Magen David Adom. Alle spaarders, jong en oud, hartelijk dank!

Geboorte bericht uit Israël
Via Lex Wind ontvingen we een blij geboorte bericht vanuit Nazareth. Lourens en Rebecca (uitgezonden via de GZB) ontvingen uit Gods hand een dochter Eva Debora.

Offerschaal mei en juni
De offerschaal bij de uitgang van de kerk is in mei en juni bestemd voor bovenstaand echtpaar. Lourens is inmiddels zelf weer aan de slag gegaan in het ziekenhuis in Nazareth.
Wilt u hen financieel steunen, dan kan dat op rekeningnummer NL 72 Rabo 0304 0527 28 t.n.v. Diaconie Hervormde Gemeente Heukelum, o.v.v. Lourens en Rebecca.


Jaarbrief 2021
Bekijk HIER de jaarbrief van de ZWO

Wij bedanken jullie voor de betrokkenheid bij de ZWO!


Hartelijke groeten,

Femke (voorzitter), Jeannette, Magda en Frank, Rieta en Rachel.
terug