Nieuws Nieuws
Hieronder vind je het laatste nieuws van onze gemeente.
Oudere berichten zijn te vinden in ons nieuwsarchief.

Aanmelden voor zondag 21 november
Zondag 21 november is er om 10.00 uur een bijzondere dienst: eeuwigheidszondag.
Deze zondag staan we stil bij de mensen die het afgelopen kerkelijk jaar zijn overleden.
Nabestaanden zullen voor deze dienst een uitnodiging ontvangen om met max 2 personen aanwezig te zijn. Daarnaast zijn gemeenteleden van harte welkom, maar is het van belang om je aan te melden voor de dienst via dit formulier. Afhankelijk van het aantal aanmelding krijgt u bericht of u naar de dienst kunt komen of krijgt u het verzoek om de dienst thuis te volgen via internet. 


Maatregelen rond Corona
De basisregel "verplicht 1,5 m afstand houden” is veranderd in een dringend advies om afstand te houden. Voor het bijwonen van kerkdiensten is een coronatoegangsbewijs niet verplicht. In onze kerk willen we het aanmelden per 1 oktober laten vervallen, maar omdat we geen coronatoegangsbewijs vragen, willen we voorlopig wel gepaste afstand houden van elkaar. Dus de zitplaatsopstelling blijft gelijk. 

En natuurlijk vragen we u thuis de dienst te kijken wanneer u klachten heeft en bij binnenkomst uw handen te desinfecteren. Ook blijven we in het kerkgebouw de aanwijzingen van de koster opvolgen. 


Vacante periode
In deze vacante periode krijgen we veel bezoek van predikanten uit alle hoeken van het land.
Jong en oud, proponent of ervaren. 25 juli kregen we
ds G.A. van de Weerd, Geertruidenberg op bezoek in de morgendienst. Het was een zonnige zomermorgen met aangename temperatuur. Ook na de dienst was hij bereid de gemeente te groeten bij het naar huis gaan. Het bijzondere was dat hij gewend is om zijn toga ‘compleet’  te dragen, inclusief baret. Tegen een foto had hij geen bezwaar.


 

Meet me
Meet Me is een nieuw initiatief voor christenen tussen de 25 en 45 jaar in de gemeenten Vijfheerenlanden, Molenlanden en omstreken. Meet Me is ontstaan vanuit de gedachte dat christenen behoefte hebben aan contact met andere christelijke leeftijdsgenoten. Misschien herken je het dat je in het weekend niet altijd bij je (getrouwde) vrienden op de stoep wilt staan? Hebben je vrienden andere interesses dan jij? Wil je wel eens over iets anders praten? Ben jij op zoek naar vriendschappen of diepgaande gesprekken? Sta jij open voor het ontmoeten van anderen? Vind je het leuk om eens wat te ondernemen met anderen? Wil je mensen ontmoeten die bij jou in de buurt wonen? Heb je een gat in je agenda wat je wilt vullen?

Herken jij je in één van bovenstaande vragen, dan ben je welkom bij Meet Me! Ben jij geïnteresseerd of gewoon nieuwsgierig, kijk dan verder op de website https://meetmevijf.jouwweb.nl/

 


Beroepingswerk
Voor het beroepingswerk is een profielschets opgesteld van onze gemeente. lees meer

Aanmelden nieuwsbrief
Om als gemeentelid op de hoogte gehouden te worden van alle ontwikkelingen rondom het beroepingswerk, kun je je aanmelden voor een nieuwsbrief. Stuur daarvoor een mail naar: NieuwsbriefKerkHeukelum@gmail.com. Vermeld daarin je naam en adres en eventueel uw telefoonnummer. In verband met privacy zullen de mails BCC verzonden worden. 
terug