Nieuws Nieuws
Hieronder vind je het laatste nieuws van onze gemeente.
Oudere berichten zijn te vinden in ons nieuwsarchief.

Aanmelden nieuwsbrief
Om als gemeentelid op de hoogte gehouden te worden van alle ontwikkelingen rondom het beroepingswerk, kun je je aanmelden voor een nieuwsbrief. Stuur daarvoor een mail naar: NieuwsbriefKerkHeukelum@gmail.com. Vermeld daarin je naam en adres en eventueel uw telefoonnummer. In verband met privacy zullen de mails BCC verzonden worden. 

 

Verkoop/aankoop pastorie
Onze gemeente heeft het woonhuis aan de Ringovenlaan 19 aangekocht als nieuwe pastorie. Het is een ruime 2 onder 1 kapwoning en het pand verkeert in een goede onderhoudstoestand. Inmiddels kunnen wij u ook melden dat de pastorie verkocht is. Het woonhuis aan de Ringovenlaan zal uiterlijk 1 september a.s. voor ons beschikbaar zijn terwijl de nieuwe bewoners van de Groenewal 32 begin augustus de sleutels zullen krijgen.
 
Door deze transacties zal de kerk haar financiële reserves kunnen aanvullen en zo beter bestand zijn tegen eventuele financiële tegenvallers in de toekomst. 

14 januari 2021: Niet meer zingen in de kerkdienst
Onderstaand advies volgen wij ook in onze kerk op. Er zal dus niet gezongen worden in de komende kerkdiensten: 
Het moderamen van de generale synode adviseert gemeenten dringend niet te zingen tijdens de kerkdienst. Het moderamen adviseert gemeenten met klem in ieder geval de komende vier zondagen, dus t/m 7 februari 2021, tijdens de kerkdienst in het geheel niet te zingen. Dus ook niet met een klein aantal personen, zoals in het vorige advies nog als mogelijkheid werd genoemd. De Britse variant van het coronavirus blijkt extreem besmettelijk te zijn. Volledig vertrouwen op afstand houden en ventilatie is té risicovol, aldus het moderamen. Dat advies geldt ook voor het opnemen van liederen in een doordeweekse setting, met een klein aantal mensen. Dan zijn de risico’s namelijk net zo aanwezig. Lees meer via deze link.


5 oktober 2020: Kerkdiensten


Per 5 oktober zijn de maatregelen weer aangescherpt en mogen er maximaal 30 gemeenteleden in de dienst aanwezig zijn. Dat kan via DIT FORMULIER. De aanvraag moet uiterlijk vrijdagavond voor 18.00 uur binnen zijn voor de eerstvolgende zondag. De kerkdiensten zijn nog steeds terug te luisteren en te kijken via: https://kerkdienstgemist.nl/stations/1233 
terug