Nieuws Nieuws
Hieronder treft u het laatste nieuws aan vanuit onze gemeente:

Welkom op de nieuwe website van de Hervormde Kerk van Heukelum!
Onze nieuwe website is live! Met deze nieuwe website willen we als kerk aansprekend online aanwezig en vindbaar zijn. We hopen dat u zich snel mag thuisvoelen op onze nieuwe website!


Actie Kerkbalans 2021

Actie Kerkbalans is weer gestart! Van zaterdag 16 januari tot zaterdag 30 januari 2021 doen weer 2.000 kerken mee aan Actie Kerkbalans. Duizenden vrijwilligers zamelen geld in voor hun plaatselijke kerk. Voor iedereen is de kerk op een andere manier van waarde. Een kerkelijke gemeente als Heukelum krijgt geen subsidie. Om te kunnen bestaan hebben kerken een financiële bijdrage nodig van hun leden. Zo blijven ze van waarde voor hun leden en de samenleving. ‘Geef vandaag voor de kerk van morgen’ is het thema voor Actie Kerkbalans 2021. Mogen wij ook op u rekenen?
Download hier de flyer.


Kerkdiensten
Per 5 oktober zijn de maatregelen weer aangescherpt en mogen er maximaal 30 gemeenteleden in de dienst aanwezig zijn. Dat kan via DIT FORMULIER. Uw aanvraag moet uiterlijk vrijdagavond voor 18.00 uur binnen zijn voor de eerstvolgende zondag. De kerkdiensten zijn nog steeds terug te luisteren en te kijken via: https://kerkdienstgemist.nl/stations/1233
 
terug