Jeugdnieuws Jeugdnieuws
Hieronder vind je het laatste jeugdnieuws

Jeugddienst in Herwijnen

Oproep catechese 15 tot 18 jarigen

Het afgelopen seizoen hebben we helaas heel weinig catechese kunnen houden. Dit  seizoen willen we dat graag weer gaan opstarten. Daarom de volgende oproep aan jongeren vanaf 15 jaar en hun ouders: Vanaf heden zal er weer catechese worden gehouden voor jongeren in de leeftijd van 15 jaar tot 18 jaar. Op dinsdag, om de 2 weken, om 19:15 staat de thee klaar in het Hervormd Centrum. Om ongeveer 21:00 sluiten we af. De catechese wordt geleid door John Donselaar en Aarnoud Kouwenhoven.
We hebben geprobeerd om alle jongeren schriftelijk uit te nodigen, maar het kan zijn dat de uitnodiging je niet heeft bereikt. Dus! Ben je tussen 15 en 18 jaar, dan ben je van harte welkom. De eerstvolgende data waarop catechese wordt gehouden zijn op 9 november en op 23 november. Tot dinsdag?


Met vriendelijke groeten,
John en Aarnoud.

Terugblik op de vakantie bijbelclub dagen


Aan het einde van de zomervakantie hebben we 2 vakantiebijbeldagen gehouden voor alle kinderen tot 10 jaar. Dit jaar voor het eerst vanuit de Brede School en we konden heerlijk gebruik maken van de gymzaal, de grote natuurtuin en het speelplein.

 
In de ochtend was er tijd voor het bijbelverhaal, liedjes zingen en knutselen. Tijdens de lunch zaten we op de boomstammen van de natuurtuin en genoten we van frietjes, fruit, broodjes en rauwkost.
 
’s Middags was er dan tijd voor uitstapjes in de buurt en spel. Zo zijn we naar een observatorium geweest, naar een imker en naar een pluktuin vol bloemen en vruchten.
 


De kinderen hebben gezellige dagen gehad waarin samenzijn en samendoen centraal stonden. Met elkaar, ouders en kinderen, hebben we de vakantiebijbeldagen afgesloten tijdens de kerkdienst van 29 augustus.

Jeugdwerk start weer
De vakantie is weer voorbij, de scholen gaan weer beginnen, de beperkingen vanwege corona worden steeds minder en met veel enthousiasme en vertrouwen gaan we het nieuwe seizoen in.
Alle activiteiten, clubs en catechisatie gaan weer van start vanaf de startzondag en kinderen en jongeren worden weer uitgenodigd om mee te doen. Zie ook in het menu van jeugdwerk voor alle activiteiten.
Per zondag 5 september zullen de kindernevendienst en de jongerendienst weer beginnen vanuit de kerk. Kinderen gaan dan, als vanouds en wat fijn dat dit weer kan, het eerste deel van de dienst met hun ouders mee naar het kerkgebouw. Na het kindermoment gaan zij naar hun eigen dienst in het HC.
terug