Jeugdnieuws Jeugdnieuws
Hieronder vind je het laatste jeugdnieuws

Uitnodiging voor 15+ 
Voor jongeren vanaf 15 jaar organiseren we ongeveer 1 keer in de maand een gezellige zondagavond.
Rob van Middelkoop en John Donselaar proberen deze avonden in goede banen te leiden.
Vaak eten we dan legendarisch lekkere hamburgers naar geheim recept, zo je wilt vegetarisch. Na de hap doen we vaak een spel met elkaar of maken het op een andere manier gezellig.
Door de Covid beperkingen zijn we de laatste jaren in het Hervormd Centrum bij elkaar gekomen. Komend seizoen willen we graag elkaar weer treffen bij Rob of John thuis. Volgende week zondagavond 20 november starten we nog wel in het HC.

Wanneer? : zondag 20 november vanaf 18:30
Waar? : Hervormd Centrum, Torenstraat 10 in Heukelum
EO-Jongerendag 2022 
Zaterdag 11 juni was het EO-Jongerendag. We zijn op initiatief van Nanneke met een aantal jongeren naar Ahoy, Rotterdam afgereisd. Het thema was: ‘Speak Life’ (Spreek Leven). Er werd verteld over wat voor invloed negatieve woorden kunnen hebben. Gor Khatchikyan (arts van beroep) bracht een duidelijke boodschap: ‘Als je maar vaak genoeg hoort van andere mensen dat je dik, lelijk, of niet goed genoeg bent en ga zo maar door, kunnen je hersenen deze gedachten zelf produceren, zonder dat anderen het nog tegen je zeggen’. Daarom is het goed om te weten, dat zowel positieve als negatieve woorden die we uitspreken naar de ander, invloed kunnen hebben. Laten we ook in onze gemeente beseffen dat woorden er toe doen! Breek elkaar niet af, maar bemoedig mensen waar dit kan en spreek woorden van leven naar elkaar uit. De dag was verder gevuld met een aantal artiesten van verschillende genres. De jongeren en wijzelf hebben er ontzettend van genoten. We kijken terug op een mooie dag tot eer van de Heer.

 
terug