Nieuwsarchief Nieuwsarchief
Hieronder vind je het nieuwsarchief van onze gemeente.

Vacante periode

In deze vacante periode krijgen we veel bezoek van predikanten uit alle hoeken van het land.
Jong en oud, proponent of ervaren. 25 juli kregen we ds G.A. van de Weerd, Geertruidenberg op bezoek in de morgendienst. Het was een zonnige zomermorgen met aangename temperatuur. Ook na de dienst was hij bereid de gemeente te groeten bij het naar huis gaan. Het bijzondere was dat hij gewend is om zijn toga ‘compleet’  te dragen, inclusief baret. Tegen een foto had hij geen bezwaar.


Verkoop/aankoop pastorie

Onze gemeente heeft het woonhuis aan de Ringovenlaan 19 aangekocht als nieuwe pastorie. Het is een ruime 2 onder 1 kapwoning en het pand verkeert in een goede onderhoudstoestand. Inmiddels kunnen wij u ook melden dat de pastorie verkocht is. Het woonhuis aan de Ringovenlaan zal uiterlijk 1 september a.s. voor ons beschikbaar zijn terwijl de nieuwe bewoners van de Groenewal 32 begin augustus de sleutels zullen krijgen.
 
Door deze transacties zal de kerk haar financiële reserves kunnen aanvullen en zo beter bestand zijn tegen eventuele financiële tegenvallers in de toekomst.


25 januari 2021: Verkoop pastorie


Het college van kerkrentmeesters maakt bekend dat zij de pastorie van onze gemeente willen verkopen. Er zal daarna gezocht worden naar een nieuwe pastorie, die onderhoudsvriendelijker is en een beter energielabel heeft.

Lees hier de volledige toelichting.  

Heb je interesse in de aankoop van de pastorie of denk je dat jouw woning geschikt is als nieuwe pastorie? Meld dit dan bij Makelaar Mutters. Bekijk HIER de pastorie op funda. 


 


8 januari 2021: Actie Kerkbalans 2021

Actie Kerkbalans is weer gestart! Van zaterdag 16 januari tot zaterdag 30 januari 2021 doen weer 2.000 kerken mee aan Actie Kerkbalans. Duizenden vrijwilligers zamelen geld in voor hun plaatselijke kerk. Voor iedereen is de kerk op een andere manier van waarde. Een kerkelijke gemeente als Heukelum krijgt geen subsidie. Om te kunnen bestaan hebben kerken een financiële bijdrage nodig van hun leden. Zo blijven ze van waarde voor hun leden en de samenleving. ‘Geef vandaag voor de kerk van morgen’ is het thema voor Actie Kerkbalans 2021. Mogen wij ook op u en jou rekenen? Download hier de flyer. 
terug