Connection Connection
Lees hieronder het laatste nieuws van Connection: 

Theater in de kerk: “RADIO FEAR”
Er zijn genoeg dingen waar je bang voor kunt zijn. Dat kunnen dingen in je eigen leven zijn, maar ook in het nieuws, je kennissenkring of in de maatschappij. Hoe ga je daarmee om? 
 
Op zondagochtend 24 april organiseert Connection om 9:45 in samenwerking met Jenne Minnema een theaterpreek in het dorpshuis. 
Jenne spreekt sinds 2005 regelmatig in diverse diensten en bijeenkomsten. Hij legt graag op een originele en eigentijdse manier uit om op die manier de Bijbel dichtbij te brengen. Vanuit een in het dorpshuis opgebouwde radiostudio op zoek naar wat God in de Bijbel zegt over angst en wat je kunt doen als je bang bent. En waar vind je tegenwoordig nog rust? 
In een theaterpreek wordt een Bijbelgedeelte uitgelegd en krijgen de bezoekers iets mee voor de komende week. God, Jezus en de Heilige Geest staan centraal samen met een praktische toepassing. De combinatie van een traditionele ‘preekmanier’, met gesproken woord, en om e.e.a. te verduidelijken en de impact te vergroten, theaterelementen zoals typetjes, liedjes, goocheltrucs etc. maakt de theaterpreken geschikt voor iedereen.

Inloop is vanaf 9.45 uur in het Dorpshuis HeukelumFoto's van de dienst: 

 
terug